Boende under Sunne Vandringsvecka

Sunne vandringsvecka erbjuder guidade vandringar i maj och september. Transport ingår till och från lederna ingår liksom fina berättelser från erfarna guider.

Val av boende när du vandrar i Sunne

I Sunne finns det en mängd vandringsleder med olika svårighetsgrad. Under Sunne vandringsvecka vandrar vi på några av dessa men ibland även andra leder i vår närhet. När du deltar på Sunne vandringsvecka kan du välja att bo på hotell eller annat boende. Kanske vill du vandra och samtidigt upptäcka mer av vad Sunne och Värmland har att erbjuda? Här presenterar boenden som erbjuder vandringspaket under Sunne vandringsvecka 2023. I maj genomförs veckan 10-14:e maj och under hösten 20-24:e september. Bokning sker hos respektive boende.

Guidade vandringar under Sunne Vandringsvecka

Under Sunne vandringsvecka guidas du av lokala guider på leder med fin natur och med intressanta stopp utefter leden. Guiden gör din vandring både mer innehållsrik och trygg. Du får med dig en historia, lär dig kanske namnet på någon ny växt eller får hjälp med att känna igen en rar fågelsång. Här vandrar du i grupp så för dig som gärna har sällskap i skogen rekommenderar vi Sunne Vandringsvecka.