Bed & breakfast

Bed & breakfast

Här hittar du mysiga Bed & Breakfast i Sagolika Sunne där värdarna ser till att vistelsen blir så trevlig som möjligt.

Camping

Camping

Kanske föredrar du att komma naturen lite närmare. Tänk dig att vakna till fågelkvitter vid Gräsmarksgården i Gräsmark eller ta ett morgondopp i sjön vi Lysviks camping. Kanske vill du ha aktiviteter och nära till vattenlek då rekommenderar vi Sunne Camping och Sommarland. På en camping kan du också lära känna husvagnsgrannar och nya kompisar från många olika länder. Du väljer själv.

Herrgård

Herrgård

De värmländska herrgårdarna bär alla på sin egen unika historia. I Sunne finns Ulvsby Herrgård som erbjuder trivsamt boende tillsammans med härliga matupplevelser. Här kan du njuta av den värmländska gästfriheten – och samtidigt få höra en och annan god historia berättas. Kommer du i ett sällskap och vill vara lite för er själva så kan ni hyra hela herrgården. Ominne Hide Away Exclusive ger er ett All-inclusive alternativ medan Helgeby Herrgård bjuder på en oförglömlig inomhusmiljö i lugn och ro, där ni även kan boka enskilda rum.

Hotell

Hotell

Sov gott och vakna utvilad på något av Sunnes bekväma hotell.
Vill du lyxa till det lite och få tillgång till spa, relax och pool så är Nordens första spa -Selma Spa+ ditt val. Här kan du skämma bort dig själv ordentligt! 
På Ulvsby herrgård som ligger några km norr om Sunne, bor du i vacker herrgårdsmiljö och äter njutbar mat med värmländskt tema på restaurangen.
Vill du bo centralt i Sunne så väljer du sagoomspunna Broby Gästgivargård som ligger på den kullerstensbelagda Långgatan mitt i centrum.

Stugor & Rum

Stugor & Rum

Hitta din egen stuga eller rum som du kan hyra i Sunne för en dag eller kanske för en vecka eller två. Här hittar du lätt något som passar dig, vinter som sommar, vår som höst. Det finns stugor i närheten av Sunne centrum, men också utanför tätorten mot Östra Ämtervik, Västra Ämtervik, Lysvik, Gräsmark och Rottneros. 

Vandrarhem

Vandrarhem

Enkelt men bekvämt ska det vara att bo på vandrarhem. Sunne har flera alternativ att välja på. Naturnära med en fridfull atmosfär med möjlighet att vandra rakt ut i skogen för ett vandra en led eller kanske plocka bär och svamp.

Övrigt boende

Övrigt boende

Hur du vill bo under ditt besök är naturligtvis högst personligt. I Sunne har du alla möjligheter att välja efter egna önskemål. Om det inte är någon kategori som passar just dig så finns det många övriga boendealternativ.