Selma Spa Restaurang

Mat för mjölksyra och champagne - nyttigt och gott med ekologiska och lokalt odlade råvaror.
Öppettider
Frukosten är öppen mellan 7:00 - 10:00 dagligen. Lunchen är öppen mellan 12:00 - 14:00 dagligen. Middagen serveras i två sittningar, 18:30 och 21:00 dagligen.
Kontakt
Arrangör
Selma Spa
Adress
Box 500 / Sundsberg
Sunne
Plats
Selma Spa
.
Adress
Sundsbergsvägen 3
68635 Sunne
Kommun: Sunne
På Selma Spa är maten genomtänkt, näringsrik och fantastiskt god. Med helhetsperspektiv på näring, miljö och säsong lagas maten av råvaror från det Värmländska skafferiet. Ledstjärnan är att nyttig och god inte står i motsats till varandra. Och den ska passa dem som lever ett aktivt liv och gillar att njuta av livets goda.
Restaurang Smaks exklusiva meny är komponerad av en köksbrigad som använder ingredienser av högsta kvalitet för att kunna servera mat som är vacker, näringsrik och gör dig mätt och glad. Från vinkällaren plockas alltid det perfekta vinvalet fram inför kvällens rätter.
Det finns alltid både kött, fisk och vegetariskt på menyn. För information om aktuella menyer var vänlig ring 0565-166 70.

I anslutning till lobbyn och bara en glasvägg från poolen finner du Loungen. En plats att sitta ner och ta det lugnt i en mysig miljö. Här serveras en rad olika rätter från loungemenyn. Du kan även njuta av en god kaffe, smoothie, färskpressad juice eller en spännande drink.