FärgLabbets Bed & Breakfast i Sunne

FärgLabbets Bed & Breakfast hittar du i en vacker folkskola i tegel från slutet på 1800-talet högt beläget nära Sunne centrum. Unikt boende med färgstark inredning med lyxiga detaljer.
Öppettider

Öppet året runt

Kontakt
Arrangör
FärgLabbets Bed & Breakfast i Sunne
Adress
Åmbergsvägen 18 a
Sunne
Telefon: +46 70 305 09 13
Plats
FärgLabbets B&B

I den stora tegelbyggnaden är ingången till Färglabbets B&B på gaveln


I FärgLabbets övriga lokaler finns en tryckstudio för risotryck, studios och verkstäder för kreativa småföretagare och utrymmen för olika skapande workshops och aktiviteter. FärgLabbet är en inspirerande mötesplats för båda ortsbor och tillresande.

FärgLabbets Bed & Breakfast har egen ingång på gavelsidan och är ett unikt boende med färgstark interiör och inredning och hemtrevlig känsla med lyxiga detaljer. Återbruk och hållbarhet präglar verksamheten i allt från möbler till val av väggfärg. Alla rummens stora fönstren ger vackert ljus. Här trivs och inspireras gästerna.

 Det finns två rum som båda har egen toalett och dusch:

  • Ett familjerum som består av ett sovrum med dubbelsäng och ett matrum med enklare kök och en bäddsoffa. Här finns plats för 4-5 personer att övernatta vid behov.
  • Enkelrummet har ett pentry

En ekologisk och närproducerad frukost ingår och finns tillgänglig för alla gäster (självbetjäning). Fritt wifi och parkering finns.

Utanför kan du njuta av vår grönskande trädgård som ligger i direkt anslutning till Åmbergskogens vandringsled med fågelsång och utsikt över sjön Fryken. Där finns det också närhet till vatten, sittbänkar och grillplats. Sunne hembygdsgård med sitt glasskafé ligger en kort promenad genom skogen och till Sunne centrum med sitt varierade utbud av restauranger och affärer går du på åtta minuter.

 Du välkomnas hit av Jeanette Engqvist.

 Boka genom att mejla eller ringa.

Öppettider: Hela året