Bluesberry Woods

Hos Bluesberry Woods hittar du något utöver det vanliga. Ett unikt boende i samklang med naturen.
Kontakt
Arrangör
Bluesberry Woods
Adress
Aplungsåsen 23
Västra Ämtervik
Telefon: +46 73 714 93 29
Plats
Bluesberry Woods
Föreställ dig känslan av att vakna upp till fågelsång, skogens dofter och ett mjukt morgonljus... Hos Bluesberry Woods kommer du riktigt nära inpå naturen. Det är det perfekta boendet för dig som söker något annorlunda och vill komma bort från samhällets stress. Känn lugnet och låt dig inspireras av de stillsamma omgivningarna. Platsen har ett stort fokus på enkelhet och hållbarhet.

Välj på två olika boenden - Trädhuset och Skulpterade huset.

I Trädhuset bor du flera meter ovanför marken, i en liten stuga som är omsorgsfullt byggd av främst naturmaterial. Här finns plats för två personer att sova bekvämt.

Skulpterade huset är skapat av naturliga, lokala och återvunna material. Det är byggt i harmoni med den omkringliggande naturen. Här sover du i dubbelsäng på ett mysigt sovloft med ett takfönster ovanför. Det finns tillgång till el och vedspis. Sommartid hyrs huset ut till olika besökare under fem veckor. Under resten av året hyrs det ut under längre perioder till konstnärer som söker inspiration från naturen.

För mer information, se hemsidan på http://bluesberrywoods.com. Boka gärna via Air BnB: https://www.airbnb.com/rooms/14157247