Tommy Nilsson "Öppna din dörr"

Upplev Tommy Nilssons unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor!
apr
22
2023
Tillfällen
Apr 22 2023
Kontakt
Arrangör
Sunne kyrka
Plats

Tommy Nilsson – Öppna din dörr 2023

Sunne kyrka

Lördag 22 april 2023 kl: 18

Upplev Tommy Nilssons unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor!
"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"
2019 och 2021 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och våren 2023 är det åter dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Turnén stannar både i storstäder och landsbygd och börjar 28 februari i Eslöv och slutar 31 april i Stockholm.

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog. Sånger som passar fint in i den unika kyrkomiljön.
Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre, Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.
Under vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar Sunne kyrkokör under ledning av Aron Westblad.

Ledsagare till rullstolsburen gratis entré. Ring 0762520640 vardagar 09:00-12:00 för info.