Sillegården Café & Restaurang

Sillegården Ida "Fryksdalsmora" Sahlström lät bygga matsalen i fornnordisk stil 1915 och blev på sin tid känd för sin goda mat tillagad på lokala råvaror.
Öppettider
Sommaröppet. ÖPPETTIDER SE HEMSIDA. Idas matsal tisdag-lörd 12-15, 17-20 söndag 12-17 (måndag stängt) Margits café tisd-sönd 12-16 (måndag stängt) Butik/reception 11-16
Kontakt
Arrangör
Sillegården
Adress
Brunnsvägen 21
Västra Ämtervik
Telefon: +46 565 500 05
Plats
Sillegården

Brunnsvägen 21

686 95 Västra Ämtervik

Café & Restaurang:
Ida "Fryksdalsmora" Sahlström lät bygga matsalen i fornnordisk stil 1915 och blev på sin tid känd för sin goda mat tillagad på lokala råvaror. Det är en tradition vi vill förvalta och förädla. Svenska klassiker på lokala råvaror. Smaker man minns är det vi vill servera. Vi vill att man skall minnas barndomens somrar. Farmors sockerkaka och mormors köttbullar gjorda på fjällko. I en otrygg värld behöver vi något som lugnar ner. Som tröstar och sprider ett välmående i kropp och själ. I sommar mer än någonsin. Vi har i år tagit ner antalet platser inomhus för att följa myndigheternas direktiv.

Margits Café
I år kommer ni att betala för kaffe och dryck i det gula huset, Där har vi även vårt fikabröd som i är är reducerat då bufféer inte är lämpligt.
Ni hittar sedan kaffet utanför Sällskapsrummet. Man kan sitta på den fina verandan och fika!

För öppettider se hemsida: https://sillegarden.se/