Sillegården Café & Restaurang

Sillegården Ida "Fryksdalsmora" Sahlström lät bygga matsalen i fornnordisk stil 1915 och blev på sin tid känd för sin goda mat tillagad på lokala råvaror.
Café & Restaurang:
Ida "Fryksdalsmora" Sahlström lät bygga matsalen i fornnordisk stil 1915 och blev på sin tid känd för sin goda mat tillagad på lokala råvaror. Det är en tradition vi vill förvalta och förädla. Svenska klassiker på lokala råvaror. Smaker man minns är det vi vill servera. Vi vill att man skall minnas barndomens somrar. Farmors sockerkaka och mormors köttbullar gjorda på älg. Skjuten av farfar. I en otrygg värld behöver vi något som lugnar ner. Som tröstar och sprider ett välmående i kropp och själ. I sommar mer än någonsin. Matsalen rymmer 50 personer och ytterligare 60 får plats på våra två verandor.
Restaurangen håller öppet varje dag under sommarperioden. För öppettider se hemsida: https://sillegarden.se/

Sillegårdens kaffeveranda:
Skrädmjölsdrömmar och den berömda citronpajen törs vi lova finns på kakbuffén som står framdukad dagligen. I vårt eget bageri
bakas det småkakor och andra godsaker och i vår butik kan du köpa med dig goda småkakor. Om vädret tillåter så har ni hela den härliga trädgården att tillgå.
Kaffeverandan är öppen dagligen. För öppettider se hemsida: https://sillegarden.se/
Öppettider
INFO
Plats
Sommaröppet.
ÖPPETTIDER SE HEMSIDA.
Sommaren 2019 har vi öppet dagligen 21 juni – 11 augusti.
Butik och utställning kl. 11-17.
Kaffeverandan kl. 11-17.
Rum & frukost alla dagar.

Öppettider vecka 33-35:
Onsdag-söndag vecka 33,34 och 35 kan man endast bo på rum och frukost.
Arrangör
Namn
Sillegården
Adress
Kommun: Sunne
Tillbaka
Besök hemsida
Historia
Konst
Cafe
Mat och Dryck