Hyr vackert hus vid Prostgården i Sunne

Hyr vackert hus vid Prostgården i Sunne. Alldeles intill kyrkan i Sunne med en vy över sundet mellan Norra Fryken och Mellanfryken.
Här kan du hyra ett hus på en gård med anor från 1500-talet.
Hyr vackert hus vid Prostgården i Sunne.
Alldeles intill kyrkan i Sunne och med vy över sundet mellan Norra Fryken och Mellanfryken kan du hyra ett hus på en gård med anor från 1500-talet.
I det här boendet har du närhet till såväl landsbygd som sjö och stadens centrum där det finns möjlighet för restaurangbesök och shopping.

Stugan har 4 sovrum (totalt 12 bäddar), tre WC/bad i två plan, vardagsrum och kök. I trädgården finns trädgårdsmöbler och tillgång till grillplats för mysiga sommarkvällar.
Det här är ett perfekt boende för storfamiljen eller flera familjer som vill uppleva Sagolika Sunne tillsammans. På kort avstånd finns många äventyr som väntar t ex Sunne Golfbana (6km), Sunne Sommarland (2km)
Ski Sunne (13 km) Padelbanor (2,5km) och vandringsleder (3 km). Apropå Vandringsleder så finns det gott om leder runt Sunne så den här platsen är bra utgångspunkt för er som gillar att utforska Värmland till fots.
I Sunne finns många besöksmål för dig som gillar historia och konst. Mårbacka minnesgård, Rottneros Park och Alma Löv är bara några av de besöksmål som finns helt nära.

Kontakt: info@prostgarden.com
INFO
Plats
Arrangör
Prostgården
Torvnäsvägen 1
686 34 Sunne
info@prostgarden.com
Namn
Prostgården
Adress
Torvnäsvägen 1
686 34 Sunne
Kommun: Sunne
Beskrivning
.
Tillbaka
Sunne
Besök hemsida Boka här
boende
Boka