Värmländska kulturupplevelser

Boendepaket med kulturen i fokus

I Sunne bjuds det på kulturella upplevelser som roar både stora och små.

Kulturpaket med boende inkluderar besök vid Selma Lagerlöfs barndomshem Mårbacka.  Du får också besöka Rottneros Park, en blomster- och skulpturpark med kopplingar till Selma Lagerlöfs verk. Många är de konstnärer som funiit skaparglädjen i Sunne. Alma Löv Museum of Unexp. Art är ett exempel på det. I kulturpaketet ingår besök vid museet.  Alla paket inkluderar presentkort så du kan shoppa i Sunne. Nu är det bara för dig att välja boende. 

Välkommen till Sagolika Sunne

Ulvsby herrgård kultur

Värmländsk Konstupplevelse med herrgårdsboende

Här ges du möjlighet att besöka Sunne- konstnärers ateljéer och besöksmål som Lars Lerins Sandgrund och Rackstadmuseet bland andra. Med det här paketet bor du 2 nätter på herrgård och får smaka deras ljuvligt goda mat.
Hotell Frykenstrand

Kulturpaket- ett sant nöje

Här har du ett 3-dagars paket för dig som vill kombinera kulturbesöken med en härlig utflyktsdag med paddling på sjön Fryken. Välj ett rum med sjöutsikt. Man kan inte riktigt få nog av utsikten över Fryken från den här platsen.
Selma Spa i Värmland

Selma Spa med kulturpaket

I det här paketet får får du tillgång till spa-avdelning och träning i en skön blandning med kulturella besök i det vackra Sunne. Det bästa av två världar. Paketet inkluderar 2 övernattningar och en trerätters middag.
Broby Gästgivaregård

Stora Kulturpaketet på Gästis

Paketet inkluderar boende en natt och du får entré till de tre stora besöksmålen i Sunne. Du bor centralt på Långgatan i Sunne med närhet till fina butikerna i Sunne, där du kan shoppa. På kvällen njuter du av en 2-rätters middag.
Campa på Kolsnäs

Kulturpaket med boende i stuga på Sunne Camping

Upplev det bästa av kulturen i Sunne. Bo i egen stuga på camping intill Fryken. I paketet ingår entréer till Mårbacka, Rottneros Park och Alma Löv.
Sillegården Västra Ämtervik

Stora Kulturpaketet med boende på Sillegården

Här bor du på en plats där konstnärer verkat och haft sitt hem medan du upplever de välkända besöksmålen Mårbacka, Rottneros Park och Alma Löv museum. Frukost och middagar ingår liksom presentkort för shopping.