Värmländska kulturupplevelser

Boendepaket med kulturen i fokus

I Sunne bjuds det på kulturella upplevelser som roar både stora och små.

Kulturpaket med boende inkluderar besök vid Selma Lagerlöfs barndomshem Mårbacka.  Du får också besöka Rottneros Park, en blomster- och skulpturpark med kopplingar till Selma Lagerlöfs verk. Många är de konstnärer som funiit skaparglädjen i Sunne. Alma Löv Museum of Unexp. Art är ett exempel på det. I kulturpaketet ingår besök vid museet.  Alla paket inkluderar presentkort så du kan shoppa i Sunne. Nu är det bara för dig att välja boende. 

Välkommen till Sagolika Sunne

Hotell Frykenstrand

Kulturpaket- ett sant nöje

Här har du ett 3-dagars paket för dig som vill kombinera kulturbesöken med en härlig utflyktsdag med paddling på sjön Fryken. Välj ett rum med sjöutsikt. Man kan inte riktigt få nog av utsikten över Fryken från den här platsen.
Ulvsby herrgård kultur

En riktig herrgårdsupplevelse

Med det här paketet bor du 2 nätter på herrgård och får smaka deras ljuvligt goda mat. Vad sägs om en 7-rätters Menu de Chef. Det smakar gott efter en rundresa bland de kulturella besöksmålen i Sagolika Sunne.
Prostgården i Sunne

Charmigt Bed & Breakfast

På Prostgården bor du centralt och under 3 dagar kan du njuta av en pittoresk miljö mellan besöken på de kulturella platserna. Du har också nära till Sunne centrum där du finner många bra butiker.
Selma Spa i Värmland

Selma Spa med kulturpaket

I det här paketet får får du tillgång till spa-avdelning och träning i en skön blandning med kulturella besök i det vackra Sunne. Det bästa av två världar. Paketet inkluderar 2 övernattningar och en trerätters middag.
Broby Gästgivaregård

Stora Kulturpaketet på Gästis

Paketet inkluderar boende en natt och du får entré till de tre stora besöksmålen i Sunne. Du bor centralt på Långgatan i Sunne med närhet till fina butikerna i Sunne, där du kan shoppa. På kvällen njuter du av en 2-rätters middag.