20
aug

Askerudsleden dagstur vandra med guide

Under sommaren 2020 erbjuder vi guidade vandringar för dig som vill få en berättelse med dig när du vandrar och gärna vandrar i sällskap. Våra guider är godkända Sagolika Sunne guider.
Under sommaren 2020 erbjuder vi guidade vandringar för dig som vill få en berättelse med dig när du vandrar och gärna vandrar i sällskap.
Vi följer så klart Fokhälsomyndighetens råd om att hålla avstånd och gruppen är därmed aldrig större än 15 pers. För att vandringen med guide ska bli av krävs att 5 personer anmält sig. Anmälan sker till respektive guide och betalning görs med swish innan guidningen startar. Swishnummer fås av guiden. Transport till leden sker i egen bil. Observera att starttiden är kl 10 så var på plats i god tid. Mötesplats meddelas av guiden.
Lederna kan vara krävande för den som inte är van att vandra. Fråga guiden om just den led du tänkt gå. Våra guidade turer är inte anpassade för barn.
Ta med eget vatten, fika och kläder efter väder. Tänk särskilt på att ha bra vandringsskor. Vi rekommenderar vandringskängor.

Torsdag 20 aug. Kl 10

Askerudsleden 6-10 km
Arrangör Ulvsby herrgård
Anmälan till guide Filip Danielsson på 072-080 22 88
Pris 190:-/pers
INFO
Plats
Arrangör
Ulvsby herrgård
Ulvsby herrgård
686 93 Sunne
info@ulvsbyherrgard.se
Namn
Sagolika Sunne
Adress
Kommun: Sunne
Tillbaka
Besök hemsida
Natur
Vandra

Tillfällen

2020-08-20