Kulinarika Mat & Vingård

Välkommen till Kulinarika på Aplungen, en mat- och vingård söder om Sunne med vacker utsikt över sjöar och odlingsmarker. Här får du uppleva livets goda njutningar där möten och smak står i fokus.
Välkommen till Kulinarika på Aplungen, en mat- och vingård söder om Sunne med vacker utsikt över sjöar och odlingsmarker. Här står kulinariska möten och smak i fokus. Här får du uppleva livets goda njutningar via inspirerande provningar, matlagningskurser, en god middag eller handla med dig våra produkter hem.

Äta
Hos Kulinarika på Aplungen är smakupplevelser i fokus. Ät en god middag här eller boka hela lokalen för en fest i vacker omgivning.

Uppleva
På gården stimuleras sinnena genom smakupplevelser som leder till både kunskap, inspiration och välbefinnande. Boka en upplevelse, som ett trevligt sätt att umgås eller en bra teambuilding-aktivitet. Det går också att välja aktivitet från Kulinarikas kalendarium.

Konsult
Kulinarika genomför konsultuppdrag inom restaurangbransch och småskaligt mathantverk. Uppdragen kan handla om koncept- och produktutveckling, lönsamhet, dryckesutbildning, inspiration kring matlagning, matstyling, recept- och menyutveckling.

Konferens
Företag och grupper är varmt välkomna till Kulinarika. Där finns mötes- och föreläsningslokaler för grupper från 10 personer upp till 80 personer i biosittning. Det finns nätverk i lokalerna, samt projektor och högtalaranläggning. Givetvis erbjuds en smakrik måltid i samband med mötet och en aktivitet kopplad till mat och dryck.

Förädling
På gården förädlas frukter och bär till dryck. Till must, kolsyrade drycker och cider. Kulinarikas främsta produkt kommer så småningom se dagens ljus i de nybyggda ändamålsenliga lokalerna, ett mousserande vin på äpple – en värmländsk champagne. De producerar hantverksmässigt och i små kvantiteter. Det finns en stolthet över varje flaska som lämnar gården hem till er eller till en restaurang. Förstås serveras även Kulinarikas produkter i matsalen på gården.

Öppettider
Håll utkik i Kulinarikas kalendarium. Där finns datum och menyer upplagda då det finns platser att boka i matsalen.

Bokningar grupper; företag och privatpersoner
Konferenser och bokning av provningar, middagar eller aktiviteter kan ske under hela året vid förfrågan. Kulinarika skickar menyförslag utifrån era önskemål.

Mustning
Startar sista veckan i augusti.

HITTA HIT
Besöksadress
Aplungstorp 37, Västra Ämtervik, Värmland

hej@kulinarika.se
070-75 00 927

Instagram: kulinarikamatvin
Facebook: https://www.facebook.com/kulinarikamatvin/
Välkomna!
Öppettider
INFO
Plats
Öppettider
Håll utkik i vårt kalendarium. Där finns datum och menyer upplagda då det finns platser att boka i vår matsal.

Öppet i sommar
Helger från 29 Juni-12 augusti.
Fre,Lör, Sön

Enklare Fika kl.11-16

Lunch- kl.12-15; Sallader, Varmrätt med älgfärsbiff alt. vegetarisk.

Fre, Lör
Middag kl.18-20 Grillbuffé med mycket grönt 295kr p.p.
Boka bord för lunch och middag i vår kalender.

Bokningar grupper; företag och privatpersoner
Konferenser och bokning av provningar, middagar eller aktiviteter kan ske under hela året vid förfrågan. Vi skickar menyförslag utifrån era önskemål.

Mustning
Startar sista veckan i augusti.
Arrangör
Kulinarika Mat & Vingård
Aplungstorp 37
686 95 Västra ämtervik
hej@kulinarika.se
Namn
Mat & Vinbyrån Kulinarika Västra Ämtervik
Adress
Aplungstorp
37
686 95 VÄSTRA ÄMTERVIK
Kommun: Sunne
Tillbaka
Besök hemsida Boka här
Värmländsk mat
Svensk mat
Mat och Dryck
Föreläsning
Mässa
Restaurang
Lokalproducerat