23
nov

MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG

KJELL-ÅKE I MYRA - MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG
Kjell-Åke i Myra gästar Teaterbiografen.
KJELL-ÅKE I MYRA - MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG

Plats: Teaterbiografen
Tid: Lördag 23 november kl.19

Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning.
När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det affär, skola, post, kiosk, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag.
Hur gick det här till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?
Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet.

Vi kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA, ger sig ut på vägarna under hösten 2019 och vintern 2020.
Dessutom finns det en viss chans, eller snarare risk att Kjell-Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp under föreställningen.

Regi: Tomas von Brömssen.

Biljett: 350:-

Biljetter kan köpas online https://www.ticketmaster.se/event/kjell-ake-i-myra-make-metbacken-great-again-en-lang-a-krokut-vag-biljetter/545737
eller för personlig service
Scalateaterns kassa – tel. 054-19 00 80
biljett@scalateatern.com
INFO
Plats
Arrangör
Humorakuten
Metbäcken Myra
685 97 Östmark
Namn
Teaterbiografen Sunne
Adress
Kommun: Sunne
Tillbaka
Show

Tillfällen

2019-11-23 19:00