29
aug

MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG

Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning.
OBS NYTT DATUM!
På grund av rådande situation har beslut tagits att flytta föreställningen i Sunne, Teaterbiografen 28/3 kl. 19:00 flyttas till 29/8 kl. 19:00 Håll koll på biljetten – din köpta biljett gäller till det nya datumet! Skriv gärna det nya datumet på din biljett. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet – Kontakta biljett@scalateatern.com senast den 17/4 Alla biljettköpare kommer bli kontaktade via e-post eller SMS av Scalateatern med ovanstående information.

Hoppas på er förståelse för dessa beslut.
Mvh Kjell Åke i Myra

Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning.

När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det affär, skola, post, kiosk, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag.
Hur gick det här till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?
Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet.

Vi kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA, ger sig ut på vägarna under vintern 2020.

PS. Det finns en viss chans, eller snarare risk att Kjell-Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp under föreställningen.

Regi av Tomas von Brömssen.

Teaterbiografen Sunne
Biljetter 350 kr

Biljetter kan köpas online https://www.ticketmaster.se/event/kjell-ake-i-myra-make-metbacken-great-again-en-lang-a-krokut-vag-biljetter/545737
eller för personlig service
Scalateaterns kassa – tel. 054-19 00 80
biljett@scalateatern.com
INFO
Plats
Arrangör
Humorakuten
Metbäcken Myra
685 97 Östmark
Namn
Teaterbiografen Sunne
Adress
Kommun: Sunne
Tillbaka
Show

Tillfällen

2020-08-29 19:00