Golf i Sunne

Sunne - en plats för golfare

Sunne Golfklubb 

Spela golf i Sunne på Sunne Golfklubb! Här finns förutom en skogs- och parkbana med utsikt mot sjön Fryken också en drivingrange, korthålsbana och övningsgreen, allt man kan önska sig för en dag med golf i Sunne.

Sunne golfklubbs reception har öppet mellan 8:00 och 16:00 varje dag. Det finns också möjlighet att testa sina färdigheter i golf genom att tävla på fredagsgolf på Sunne Golfklubb. Omklädning, toalett och dusch finns i klubbhuset. 

Restaurang och boende på Nils Holgerssons Wärdshus

Restaurangen vid Sunne Golfklubb är Nils Holgerssons Wärdshus och erbjuder á la carte och lunchbuffé samt logi i vackra stugor precis bredvid golfbanan. Restaurangen har öppet året om måndag - torsdag till 18:00 och fredag - söndag till 19:00. Lunchbuffén serveras varje dag mellan 11:00 och 16:00. 

Nära till det mesta

Sunne golfklubb och restaurangen med logi ligger förutom nära till golfbanan också bara 500m från Västanå teater, 2,5km från Sunne Sommarland, lika när är det till Kolsnäs folkpark. Ski Sunne ligger bara 8,3 km bort och det finns också möjlighet att bowla i närheten och att vandra längs Sundsbergs vandringsled

Bild och information är tagen från Sunne GKs webbplats.

Sunne golfklubb
Sunne golfklubb
Nils Holgersson Wärdshus
Nils Holgersson Wärdshus
Ja