En sagolik jul och ett sprakande nyår firas bäst i Sunne

Jul och Nyår i Sunne

Vem vill inte fira en sagolik jul?

En sådan där jul där man kan få rå om varandra och njuta av ledig tid tillsammans. Här presenterar vi jul och nyårs-paket med boende i Sunne men också julmarknader som arrangeras här.

Gräsmark

Välkommen till Gräsmarks hembygdsgård! Här kan du besöka en traditionell julmarknad där du självklart kan träffa tomten! Det finns försäljning av prydnadsföremål, dörrkransar, lokalt mathantverk och mycket mer. I hembygdsgården finns servering och lotterier.
Skylt Sillegården

Julmarknad på Sillegården

Sillegården arrangerar julmarknad med fokus på lokalt mathantverk. Två dagar, både 28 och 29 november kan du besöka Sillegården och få en försmak på julen.
Rottneros park julstämning

Jul i Rottneros park

Under luciahelgen arrangeras en traditionell julmarknad med hantverk, konst och mat. Jul i parken hjälper dig att få den där riktiga julkänslan. Nu är det inte lång tid kvar till din egen sagolika jul.
Julmarknad

Julmarknad Sundsbergs Gård

Sundsbergs Gård bjuder in till en mysig och varm julmarknad Det hör verkligen julen till att få strosa runt på en julmarknad där man hittar vacker hemslöjd, fina hantverk, tomtar och sötsaker och att få känna den ljuvliga doften av glögg. Välkommen till Sundsbergs Gård på julmarknad: Datum 28 november & 13 december Kl: 11-16
Jul i Sunne Ulvsby

Jul på Ulvsby herrgård

En vistelse med allt som hör julen till. Sill, julgröt och allt annat du kan tänka dig. Herrgården är julpyntad och strålar så vackert det bara går.

Jul på Selma Spa

En jul med bastubad och poolhäng, en jul utan stress. Julmaten står dukad och Spa-avdelningen är öppen för den perfekta julen.
Selma Spa Nyårspaket

Fira in 2021 på Selma Spa

På Selma Spa serveras Nyårssupé och bubbel. I paketet ingår en övernattning och du kan så klart besöka Spa-området där du kan bada såväl pool som bastu.
Nyår på herrgård i Värmland

Nyår på Ulvsby Herrgård

Två övernattningar ingår i nyårpaketet på Ulvsby herrgård. På nyårsaftonen erbjuds en femrätters nyårsmiddag med utvada drycker. Perfekt för dig och dina vänner.