Upptäck naturen i Sunne

Naturliga upplevelsepaket med boende

Här visar vi paketerbjudande för dig som vill cykla, paddla eller vandra i Sunne. Ett bra och bekvämt sätt att ta sig ut i naturen som präglas av ett vackert skogs- och sjölandskap. Finn din upplevelse bland våra paket med övernattning på någon av våra boendeanläggningar. Sagolika Sunne erbjuder miljöer som inspirerar till nya berättelser där du är berättaren.

Nature Adventure

Vildmarkspaket

Njut av 3 dagar med vandring, cykling och paddling. Ta med kompisgänget och bo bekvämt i på gården Sandviken strax söder om Gräsmark. Här finns kök för självhushåll och en härlig relaxavdelning. Ni kommer få tre skojiga dagar tillsammans.
Ulvsby herrgård Länsmansgården

Vandringspaket på herrgård

Det bästa av två världar; vandra och bo på herrgård. Med det här 2-dagarspaketet får du både naturupplevelsen och en härlig herrgårdsvistelse med middagar och möjlighet för bad i Drottning Kristinas badstuga. Bra för livsnjutaren med sin bästa vän eller partner.
Prostgården Sunne

Cykla en bit av Värmland

Här har du chansen att få se Sunne från cykelsadeln och få se några av våra fina besöksmål som Mårbacka och Rottneros Park. Picknick får du med dig på utflykten. Vill du någon dag byta cykeln mot kanot så går det bra också.
Prostgården Sunne

Vandra en bit av Värmland

Under ditt besök har du tre hela dagar att vandra och upptäcka Sunne till fots. Paketet inkluderar 4 övernattningar och du får matsäck med dig ut på dina vandringar. Välj bland ett utbud av allt från lätta till svåra leder, det som passar just dig.
Selma Spa Infinity

Sommarpaket på Selma Spa

En övernattning med tre-rätters middag på Selma spa med möjlighet att njuta av spa och träning, kombinerat med vandring på Sundsbergsleden eller en cykeltur till något av Sunnes besöksmål.
Selma spa sveriges första spa

Selma Spa week

Släpp vardagsstöket och stanna fem dagar på Selma Spa. Här finns ett stort utbud av aktiviteter som vandring, cykling, skidåkning (året runt), kulturupplevelser och självklart full tillgång till spaavdelning och träningslokaler med stort utbud av instruktörsledda träningspass.

Ulvsby herrgård Cykelresa fyra vackra byar

De fyra kyrkbyarna i Sunne har alla något speciellt att bjuda på när det gäller historia, konst och kultur. Mellan turerna njuter du i herrgårdsmiljö med bad i Drottning Kristinas badstuga och god herrgårdsmiddag.
Broby Gästgivaregård i Sunne

Utforska naturen med Broby Gästgivargård som utgångspunkt

Bo på Gästgivaregården i centrala Sunne och utforska naturen i omgivningarna. Bestäm själv hur många dagar du vill stanna, det finns paket för 1-5 dagar. Lunchpaket och 2-rätters middag ingår i priset.