Upptäck naturen i Sunne

Naturliga upplevelsepaket med boende

Här visar vi paketerbjudande för dig som vill cykla, paddla, vandra eller göra härliga vinteraktiviteter i Sunne. Ett bra och bekvämt sätt att ta sig ut i naturen som präglas av ett vackert skogs- och sjölandskap. Finn din upplevelse bland våra paket med övernattning på någon av våra boendeanläggningar. Sagolika Sunne erbjuder miljöer som inspirerar till nya berättelser där du är berättaren.

Ulvsby herrgård Länsmansgården

Vandringspaket på herrgård

Det bästa av två världar; vandra och bo på herrgård. Med det här 2-dagarspaketet får du både naturupplevelsen och en härlig herrgårdsvistelse med middagar och möjlighet för bad i Drottning Kristinas badstuga. Bra för livsnjutaren med sin bästa vän eller partner.
Selma Spa Infinity

Vinter på Selma Spa

Här hittar du våra härliga vintriga paket & erbjudanden.

Skidweekend på Ulvsby herrgård

I paketet ingår skidpass för två dagar vid Ski Sunne och logi i två nätter. Efter en dag i skidbacken får man njuta av herrgårdens badstuga och goda mat.
Broby Gästgivaregård i Sunne

Utforska naturen med Broby Gästgivargård som utgångspunkt

Bo på Gästgivaregården i centrala Sunne och utforska naturen i omgivningarna. Bestäm själv hur många dagar du vill stanna, det finns paket för 1-5 dagar. Lunchpaket och 2-rätters middag ingår i priset.
Nature Adventure

Vildmarkspaket

Njut av 3 dagar med vandring, cykling och paddling. Ta med kompisgänget och bo bekvämt i på gården Sandviken strax söder om Gräsmark. Här finns kök för självhushåll och en härlig relaxavdelning. Ni kommer få tre skojiga dagar tillsammans.