Sunne Sommarland

Sunne Sommarland är ett paradis för barnfamiljer, här finns attraktioner både för våghalsar och lite mer försiktiga!
Öppettider

ÖPPETTIDER 2023

öppnar i juni och stänger i mitten av augusti

Kontakt
Arrangör
First camp Sunne och Sommarland
Adress
Kolsnäsvägen 4
Sunne
Telefon: +46 565 167 70
Plats
First camp Sunne och Sommarland

Om du vill ha en rolig dag tillsammans med familj och vänner är Sunne sommarland det självklara valet! Här finns snabba och spännande vattenattraktioner för alla åldrar.

Vill du ta det lugnt kan du göra det i Lazy River som är en avkopplande upplevelse för alla åldrar. För barnfamiljer med småbarn är barnpoolen med rutschbanor och forsande vatten platsen ni kommer att tillbringa större delen av er tid vid ett besök.

På området finns gott om solstolar för en stund i solen. Är inte vädret på topp så finns bastu och varma källor att värma sig i. För den som vill bada och leka i sjön Fryken finns badplats med brygga och en äventyrlig wipe-outbana.

Duellen består av två vattenrutschbanor som ligger alldeles bredvid varandra och med en gemensam start kan man under åkturen vid ett par tillfällen se de andra som åker på banan bredvid. En spännande upplevelse för hela familjen!

Sunne Sommarland ligger alldeles intill Sunne Camping. Alla gäster till Sunne Sommarland har gratis parkering. Husdjur, kickbikes, skateboards och inlines är inte tillåtna i Sunne Sommarland.