Broby Gästgivaregård

Mysigt hotell och gästgiveri på den kullerstensbelagda Långgatan mitt i Sunne centrum. Ett hotell med anor som skjutsstation redan på 1600-talet och som gästgiveri i Selma Lagerlöfs roman.
Öppettider
Öppet året runt.
Kontakt
Arrangör
Broby Gästgivaregård
Sunne
Telefon: +46 565 133 70
Plats
Broby Gästgivaregård

Långgatan 25
686 35 Sunne

Här kan du bo i centrala Sunne på anrika Broby Gästgivaregård, sagoomspunnen och legendarisk, omskriven i Selma Lagerlöfs bok Gösta Berlings Saga.
Hotellet har sin egen prägel eftersom huset har många vinklar och vrår. De 28 rummen varierar i storlek men alla har specialdesignade möbler och fräscha kaklade badrum med dusch och toalett.
Rummen är nyrenoverade men den gamla atmosfären är bevarad. Under sommaren njuter gästerna gärna på den stora verandan med svalkande dryck från puben.

Det här centrala hotellet i Sunne är också utrustat för konferens och har festsal för större sällskap.

Hotellet har 28 fräscha gästrum, alla med dusch/wc, TV och telefon. Det finns hårtork på alla rum samt tillgång till gratis trådlös internetuppkoppling.
I det röda annexet kan du bo till vandrarhemspris.

Det finns 3 matsalar, som tillsammans rymmer cirka 200 gäster och för det lilla sällskapet finns det plats i den engelska puben, Pig & Liberty.

Konferenslokalerna rymmer 30-50 gäster och hjälp med bokning av aktiviteter som till exempel ridning, fisketurer, golf eller bowling är inga problem.
Hundar ej tillåtet.
GPS koordinater: RT90 6639589, 1350191

SNABBFAKTA:
Öppet: Året runt
Avstånd från Sunne centrum: i centrum
Antal rum: 28 (sommartid ytterligare 10 rum i annex)
Antal bäddar: 63 (sommartid ytterligare 30 bäddar i annex)
Restaurang: Ja
Husdjur: ej tillåtna