Hotell Frykenstrand

Hotell mitt i Värmland med bästa läget vid sjön Fryken. Här kan du koppla av i den stora trädgården och doppa tårna i Fryken.
Kontakt
Arrangör
Hotell Frykenstrand
Adress
By 80
Sunne
Telefon: +46 565 133 00
Plats
Hotel FrykenStrand
.
Hotell Frykenstrand ligger invid den värmländska sjön Fryken med en stor trädgård och terrass ut mot vattnet.
Detta tre-stjärniga hotell och konferensanläggning beläget strax norr om idérika Sunne, har sedan 30-talet skänk rofylldhet och skapat idérika möten och upplevelser så även idag.

Invid Frykens strand finns en plats för avkoppling, kreativa möten och upplevelser i 62 välplanerade rum, en restaurang och möteslokaler för upp till 140 deltagare.
Hotellets restaurang med panoramafönster ut mot sjön Fryken, kan man sitta och avnjuta både frukost och middag med passande drycker.”

Från idé till verklighet
Forskning menar att miljöombyte ökar produktiviteten och hos oss stimuleras tankeverksamheten i vår natursköna omgivning, de vällagade måltiderna och den goda sömnen, allt med sjön Fryken som sällskap. Varför inte planera ditt nästa möte hos oss? Våra moderna och välplanerade möteslokaler kan erbjuda er allt i från intima sittningar till större konferenser upp till 140 deltagare. Vårt kök står redo att fylla er med energi för att effektivisera era möten och konferensvärdinnorna tipsar gärna om utomhusaktiviteter liksom hjärngympa till eftermiddagen.

Vi erbjuder färdiga paketlösningar för sammankomster över dagen men även för övernattande mötesgrupper eller varför inte låta oss hjälpa er att skräddarsy en helhetslösning helt utefter era behov och önskemål. Våra mötesspeciallister finns alltid till hjälp och har flerårig erfarenhet av konferensservice.
Hos oss ingår alltid:
Fri parkering
Fritt WIFI
Penna & Block
Frukt & Vatten

SNABBFAKTA:
Öppet: Året runt
Avstånd: från Sunne centrum: ca: 7 km ifrån Sunne Centrum
Antal rum: 62 rum
Antal bäddar: 134 bäddar
Restaurang: Ja
Husdjur: Är välkomna på förfrågan.