Selma SPA

Selma Spa ligger vid sjön Fryken och är en trygg plats för dig att hitta tillbaka till dig själv i, bortom vardagens scheman och måsten. Här går träning och avkoppling hand i hand!
Öppettider
Öppet året runt.
Kontakt
Arrangör
Selma Spa
Adress
Box 500 / Sundsberg
Sunne
Telefon: +46 565 166 00
Plats

Din nystart börjar här! 

Hos Selma Spa hittar du den perfekta balansen mellan aktivitet och njutning. Med ett brett utbud av träning, spabehandlingar, god mat och dryck samt aktiva och meditativa naturupplevelser går träning och återhämtning i symbios. Njut, koppla av, återhämta dig och låt din nystart börja.

Selma Spa ligger vid sjön Fryken och är en trygg plats för dig att hitta tillbaka till dig själv, bortom vardagens scheman och måsten. Här går träning och avkoppling hand i hand och du finner alla typer av naturupplevelser runt hörnet. Hitta lugnet i den friska luften, omfamnas av den vackra naturen in på knuten med fantastiska vandringsleder eller utmana dig själv med en tur på en mountainbike. 

Selma Spa är ett av Sveriges första riktiga Spa. 2018 fick Selma spa utmärkelsen som Värmlands första hotell i White Guide som ett av de mest intressanta, spännande och bästa hotellen i Sverige. Det är inte svårt att förstå varför när man så starkt känner det lugn som infinner sig i omgivningen och i filosofin som genomsyras av omsorg och ansvar för både planeten och gästerna. Maten som serveras består av råvaror från lokala producenter. Personlig assistans och hjälp erbjuds under träningspassen, för att du ska få din perfekta nystart. 

Spa & Träning - Selma spa är ett ställe för avkoppling och påfyllning av energi. Vårt breda utbud av aktiviteter både inomhus och utomhus kombinerat med våra bastu ritualer, inomhus- och utomhuspool och behandlingar ger oss nöjet att erbjuda våra gäster en välförtjänad och avkopplande vistelse. Din Nystart börjar här!

Mat och dryck på Selma Spa Restaurang Smak serverar en stor härlig frukostbuffé, en spännande lunchbuffé och rätter från a la carte -meny. I Lobbybaren serveras allt från sallad och burgare till räksmörgås eller något läskande från baren. Självklart ska du kunna njuta med gott samvete. Därför väljer vi med omsorg lokala och säsongsbetonade råvaror, så ekologiska som möjligt. Med varsam och kärleksfull hand förädlar vi dem med mesta möjliga smak och minsta tänkbara svinn i åtanke.

Hotellet har 184 hotellrum varav 16 sviter, alla med sjöutsikt över Fryken. 

Snabbfakta:

  • Öppet: Året om
  • Avstånd från Sunne centrum: 2 km
  • Inom räckhåll: Inom max 20min bilfärd finner du Mårbacka, Rottneros, Alma löv museum, Ski Sunne´s Alpinanläggning.
  • Antal rum: 184 rum
  • Antal bäddar: 400 bäddar
  • Restaurang: ja
  • Husdjur: Välkomna mot avgift