Ulvsby herrgård - Konferens

Konferera i herrgårdsmiljö vid sjön Fryken och få en njutbar upplevelse i restaurangen
Kontakt
Arrangör
Ulvsby herrgård
Adress
Ulvsby herrgård
Sunne
Telefon: +46 565 140 10
Plats
Ulvsby herrgård

Ulvsby herrgård
686 93 Sunne

Selma Lagerlöf skrev om gården i romanen Gösta Berlings Saga och Kronolänsman Wahlstrand var förebilden till romanens festglada Länsman Scharling. Att lämna sin vanliga miljö för att äta gott, uppleva intressant konst, slappna av i Drottning Kristnas badstuga, ta ett dopp i sjön sommar som vinter eller bara meditera i gammal herrgårdsmiljö frigör kraft för att tänka stort - och rätt. Ulvsby Herrgårds atmosfär har fått många konferensgäster att återkomma gång på gång. Här har planer gjorts upp och problem blivit lösta. I mötesrummen med lugn atmosfär och modern teknik kan man ägna sig åt mötets innehåll.

Vill ni vara helt för er själva så passar Herrgårdsvillan fint – här är ett riktigt Ulvsby ”Hide-Away” med konferensrum, gästrum för övernattning och möjlighet till lunch och middag helt för er själva. Sommartid finns en charmig uteplats väl avskild från andra gäster. När man vill vara helt ifred!

God mat som serveras i den fina herrgårdsmatsalen med utsikt över Fryken blir en uppskattad paus. Kökets inriktning är kreativt lokalt med svenska, värmländska mjuka sinnliga smaker från gård och hage i mötet med lingonpigg syra och rökig ton från vild skog och sjö. Herrgårdens eget rökeri bjuder på fina smakupplevelser. Goda viner från källaren förhöjer smakupplevelsen.

Kvällen fortsätter i herrgårdens charmiga salonger med kreativa samtal som kan leda vart som helst - och dit ni vill - och stämningen blir lätt uppsluppen och glad. Nästan som på Länsmans tid.