STF Medskogs Aktivitetsby

Du tar den slingriga vägen genom skogen och plötsligt öppnar sig landskapet och du ser Medskogs stugby. Det lugna och fridfulla vandrarhemmet och kursgården ligger inbäddad i skogen i Östra Ämtervik.
Kontakt
Arrangör
STF Medskogs Aktivitetsby
Adress
Medskog
Ö Ämtervik
Telefon: +46 565 321 23
Plats
STF Medskogs Aktivitetsby
.

STF Medskogs Aktivitetsby ligger fridfullt men med närhet till besöksattraktioner i Sunne såsom Mårbacka och Alma Löv Museum. Med det här läget lockar skogen och när det finns bär och svamp går det bra att plocka det. Strax utanför boenden finns stora härliga ytor för spel och lek på välklippta gräsmattor. I närheten finns vandringsleder där det går att vandra på egen hand. Det är också nära till sjön Visten där det finns badplats och möjlighet för fiske.

De boendealternativ som erbjuds är vandrarhemslogi med frukost. I var och en av de 6 stugorna är det 4-6 bäddar. Det finns även 4 lägenheter med vardera 2-3 bäddar. Alla rum har wc/dusch och köksavdelning. Livsmedel finns närmast i lanthandel i Östra Ämtervik (15 km).

Vis Medskogs Aktivitetsby finns lokaler för möten och konferens. Medskogs Aktivitetsby erbjuder lagad mat för konferens- och gruppbokningar samt catering för små och större grupper.

Det finns mycket att uppleva i Sunne. Läs mer på www.sagolikasunne.se

SNABBFAKTA:

Öppet: året runt

Avstånd från Sunne centrum: 20 km

Antal stugor och lägenheter: 6 stugor, 2 lägenheter , totalt 32 bäddar

Restaurang: Frukost för enskilda, helpension för grupper

Husdjur: Ej tillåtna