Hotell Frykenstrand - konferens

När du kliver in i Erlingsalen på Hotell Frykenstrand så förstår du varför det är en av Värmlands vackrast belägna konferenslokaler. Utanför glittrar Fryken och inne i lokalen finns ett behagligt lugn.
Kontakt
Arrangör
Hotell Frykenstrand
Adress
By 80
Sunne
Telefon: +46 565 133 00
Plats
Hotel FrykenStrand
.

Forskning menar att miljöombyte ökar produktiviteten. Hos Hotell Frykenstrand stimuleras tankeverksamheten i de natursköna omgivningarna, de vällagade måltiderna och den goda sömnen. Allt med sjön Fryken som sällskap. De moderna och välplanerade möteslokalerna kan erbjuda allt ifrån intima sittningar till större konferenser upp till 140 deltagare i den största möteslokalen. Köket står redo att fylla er med energi och konferensvärdarna tipsar gärna om utomhusaktiviteter och hjärngympa till eftermiddagen. Hotell Frykenstrand erbjuder färdiga paketlösningar för sammankomster över dagen, men även för övernattande mötesgrupper. Söker du dessutom en plats med utomhusmöjligheter för exempelvis Teambuilding är det här platsen för er. Allt sker i genuin värmlandsmiljö.

Anläggningen ligger strax norr om Sunne, längst sjön Fryken och inlandsvägen E 45. Hotellet kan erbjuda fem stycken funktionella möteslokaler och åtta grupprum, alla med modern AV-utrustning och fritt wi-fi samt en kapacitet på allt från 2-140 personer.

Erlingsalen är utrustad med AV- utrustning, hörslinga och möteskamera. Lokalen är 260 kvadratmeter och tar in olika antal personer beroende på möblering. Möblerat i öar 72 deltagare och i biosittning 140 deltagare.

Västanå är 78 kvadratmeter stor och tar möblerat i öar 24 deltagare och i biosittning 70 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Kejsaren är 100 kvadratmeter stor och tar möblerat i öar 24 deltagare och i biosittning 70 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Hildur är 60 kvadratmeter stor och möbleras i styrelsesittning för 16 deltagare och i skolsittning för 25 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Viola är 32 kvadratmeter stor och möbleras i styrelsesittning för 12 deltagare och i skolsittning för 16 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Grupprum, här finns 8 grupprum som är 13 kvadratmeter stora, med plats för 8-10 deltagare.

I samband med konferens kan alla måltider bokas.