Hotell Frykenstrand -konferens

När du kliver in i Erlingsalen så förstår du varför det här är en av Värmlands vackrast belägna konferenslokaler. Utanför glittrar Fryken och inne i lokalen finns ett behagligt lugn.
Kontakt
Arrangör
Hotell Frykenstrand
Adress
By 80
Sunne
Telefon: +46 565 133 00
Plats
Hotel FrykenStrand
.

På Hotell Frykenstrand har alltid mötet stått i fokus varför hotellet kan erbjuda 5 stycken funktionella möteslokaler och 8 grupprum, alla med modern AV-utrustning och fritt wi-fi samt en kapacitet på allt från 2 – 200 personer. 

Erlingsalen är utrustad med AV- utrustning, hörslinga och möteskamera. Lokalen är 260 kvadratmeter och tar in olika antal personer beroende på möblering. Möblerat i öar 72 deltagare och i biosittning 130 deltagare.

Västanå är 78 kvadratmeter stor och tar möblerat i öar 24 deltagare och i biosittning 70 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Kejsaren är 100 kvadratmeter stor och tar möblerat i öar 24 deltagare och i biosittning 70 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Hildur är 81 kvadratmeter stor och möbleras i styrelsesittning för 16 deltagare och i skolsittning för 25 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Viola är 60 kvadratmeter stor och möbleras i styrelsesittning för 12 deltagare och i skolsittning för 16 deltagare. Lokalen har AV-utrustning.

Grupprum, här finns 8 grupprum som är 13 kvadratmeter stora, med plats för 8-10 deltagare.

I samband med konferens kan alla måltider bokas.