Kulinarika -konferens

Vi känner Kulinarika som en plats där maten och smakerna är i fokus. En bra plats för möte eller konferens helt enkelt.
Kontakt
Arrangör
Kulinarika Mat & Vingård
Adress
Aplungstorp 37
Västra Ämtervik
Telefon: +46 70 750 09 27
Plats
Kulinarika på Aplungen
Mat och vingård i Västra Ämtervik

Ta med dig dina kollegor eller andra grupperingar för konferens och möte i vackra mötes- och föreläsningslokaler. Här finns plats för grupper bestående av 10 personer och ända upp till 100 deltagare i biosittning.

Lokalerna har WiFi-nätverk, projektor och högtalaranläggning. I samband med konferensen eller mötet erbjuds smakrika måltider och aktiviteter kopplade till mat och dryck.

Lokal ”Vita Huset” har 12 platser. WiFi, teknisk utrustning, konferensmaterial, frukt ingår. Fri tillgång till kök som också kan användas som gruppum

Lokal Kulinarika restaurang för större grupper, upp till 30 personer, konfererar på Kulinarika. Mötessittning i stora restaurangen och i mindre grupper. Wifi och teknisk utrustning finns. Egen dispositionsrätt till Kulinarika.

Kontakta Kulinarika för offert. Vill ni ha boende så finns det för upp till 22 personer i dubbelrum, det är i småstugor på gården men också i hus i hos goda grannar. Middag motsvarar 3 rätter. Möjlighet att lägga till aktivitet samband med middag.