Bed & breakfast i Gettjärn

Bekvämt boende i lägenheter i gamla affären. 6 samt 4 bäddar per lägenhet.
Här erbjuds du ett lugnt boende i egen lägenhet med bra faciliteter. Det passar perfekt för dig som behöver övernatta på en affärsresa, för dig som söker fritidsvistelse eller söker boende för lite längre vistelse.

Gamla affären ligger på en öppen och solrik tomt med vyer över Gettjärnsklätten. Huset ligger centralt i byn Gettjärn, längs landsvägen cirka 10 kilometer utanför Sunne och Gräsmark.

Huset inrymmer två stycken separata rum/lägenheter. Den ena är på 50 kvadratmeter och har sängplats för upp till 6 personer i enkelsängar och bäddsoffor. Den andra är på 45 kvadratmeter och har sängplats för upp till 4 personer.

Ett fullt utrustat kök per lägenhet. Ett badrum med wc, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare per lägenhet. Observera att i den mindre lägenheten så delas kök och badrum vid vissa tillfällen. Bastu finns att låna!

Tillgång till tv och wifi. Sängkläder och handdukar ingår och det går att hyra extra mot en avgift.

Husdjur är ej tillåtna. Rökning ej tillåtet i huset eller inom tomten.

Den rymliga trädgården inbjuder till härlig utomhusvistelse. Det finns sköna sittplatser där du kan njuta av naturen. På altanen under tak kan du sitta och beundra utsikten mot ängarna och skogen i väster och bergen i norr. Om ni är en barnfamilj så finns det gott om utrymme för lek och promenader runt huset.

Timmerhuset är en gammal affär som byggdes 1929 och senare byggdes till på 60-talet. Det är varmt och skönt i huset med ny jordvämre.

För mer information, prisuppgifter och bokning, kontakta Vitalik Kruglik på info@gamlaaffaren.se eller telefon 0565-43113, 070-281 71 57, 073-050 88 99.

Sagolika Sunne förmedlar endast boenden och ansvarar inte för standarden hos dessa eller för de avtal som tecknas mellan uthyrare och gäst.
INFO
Plats
Namn
Gamla affären i Gettjärn
Adress
Gettjärn 67
686 93 Sunne
Kommun: Sunne
Tillbaka
Besök hemsida